Хірург, військовий медик Олександр Данилюк увійшов до видання «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023».

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Цьогоріч, у рейтингу впливових людей 2023 року Олександр Данилюк, лікар і керівник екстреної медицини України.

Народний Герой України, беззаперечний герой вітчизняної медицини, який врятував у польових умовах сотні життів. Олександр Данилюк, який залишився єдиним хірургом у своєму підрозділі, не мав операційної зали, рятувати життя йому доводилося у звичайному бліндажі – криївці для проживання. Зі стелажа та каремата тут спорудили щось схоже на операційний стіл. Біля поранених медики стояли навколішки.

Зараз Олександр є керівником екстреної медицини України, і доки він буде причетним до процесу реформування медичної галузі в Україні, в усіх нас залишатиметься оптимістичне сподівання, що процес цей рухається у правильному напрямку…

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси, та замовити за телефоном: 050 888 50 50

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост