За збут метамфетаміну, PVP і канабісу мешканця Сваляви засуджено до 6 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури місцевого мешканця засуджено за торгівлю наркотиками та психотропами до 6 років за ґратами з конфіскацією майна (ч. 2 ст. 307 КК України).

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

У суді прокурор довів, що 26-річний чоловік займався розповсюдженням метамфетаміну, PVP та канабісу серед місцевого населення. Кілька таких випадків задокументовано протягом червня минулого року. Зустрічі з клієнтами обвинувачений призначав у місцях масового перебування людей – поблизу магазинів, на території стадіону тощо.

Відомо, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Свою вину у наркоторгівлі він не визнав, а від дачі пояснень у суді відмовився. Наразі вирок не набрав законної сили, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

ЗакарпатПост