Президенти України і Угорщини обговорили питання співпраці та спільних ініціатив у Закарпатській області

У межах третього саміту міжнародної Кримської платформи Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президенткою Угорщини Каталін Новак.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Глава держави відзначив особисту участь Президентки Угорщини в саміті, повідомляє Офіс Президента.

«Дякую вам за візит до України, за участь у саміті міжнародної Кримської платформи. Для нас дуже важлива ваша підтримка територіальної цілісності й суверенітету України», – сказав Володимир Зеленський.

Президенти України і Угорщини обговорили питання транскордонної співпраці та спільних ініціатив у Закарпатській області. Було наголошено на вагомості нещодавньої регіональної поїздки Президента України до Закарпаття та його зустрічі з представниками угорської громади.

Володимир Зеленський акцентував на важливості підтримки України, зокрема з боку Угорщини, у боротьбі з російським агресором, а також на шляху інтеграції нашої країни до Європейського Союзу й НАТО.

Глава держави окремо відзначив допомогу Угорщини в лікуванні поранених українських військовослужбовців і навчанні військових медиків.

Володимир Зеленський і Каталін Новак також предметно обговорили питання розвитку двосторонніх відносин.

фото Офіс Президента

Закарпатпост