В Ужгороді відбувся благодійний турнір на підтримку військових «Карпатська миля»

Кожен учасник мав виконати 4 вправи: випади, стрибок із двох ніг, перенесення ваги 20 кг (жінки – 10 кг) над головою на витягнутих руках (дистанція 400 м) та ведмежа проходка. Усі вправи виконували у бронежилеті.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

І хоч головне у цих змаганнях була не перемога, а перевірка власних сил і можливостей, бажання підтримати захисників, усе-таки за результатами визначили трійки кращих серед жінок та чоловіків.

Переможців змагань нагороджували керівник Закарпатської ОВА Віктор Микита та міський голова Богдан Андріїв, повідомляє Ужгородська міська рада.

Отож, серед жінок 1 місце посіла Ніколь Підвисоцька, яка пройшла дистанцію за 36:08:59 хвилин, 2 із часом 42:08:62 фінішувала Мирослава Яцола, на 3 місці – начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради  Алла Чернобук – 43:10:11.

Із солідним відривом від усіх учасників фінішував Артур Гергард – 22:34:21, який і став переможцем серед чоловіків, на другому місці Юрій Теличко 29:58:00, на третьому – Ростислав Фельцан із результатом 30:55:31.

Мотиваційну нагороду «За волю до перемоги» отримав Олександр Прядко.

ЗакарпатПост