Жіноча команда «Минаю» стартує з перемоги у першій лізі

Зустріч в Минаї стала знаковою для обох сторін – «Минай» та «Полісся» дебютували у першій лізі. Господарки поля помітно переважали своїх суперниць, грали впевненіше, частіше загострювали та здобули заслужену перемогу.

Мінімальне лідерство у рахунку минайочки забезпечили собі ще до перерви. Катерина Бабенко скористалась помилкою захисниць «Полісся», підхопила м’яч та холоднокровно реалізувала вихід сам на сам з голкіпером – 1:0.

Після перерви гравчині «Минаю» продовжуввали загострювати й ще двічі досягли цілі. Спочатку стандарт для своєї команди заробила Бабенко. На повторі було чітко видно, що нападницю «Миная» збили у межах штрафної площі, проте арбітр вказав на штрафний. Проте це лише відсрочило покарання для житомирянок. Роксолана Комар ефектним ударом з кута штрафної площі відправила м’яч повз руки Мельничук – 2:0.

А крапку у зустрічі поставила 17-річна Поліна Барінова, яка завершила контратаку своєї команди дуелью з Мельничук – 3:0.

Варт відзначити Крістіну Калинич, яка у дебюному матчі зберігла свої ворота на “замку” та оформила футбольний шат аут, повідомляє пресслужба FC Minaj.

«Минай» – Полісся (Житомир) – 3:0

Голи: Бабенко, 17, Комар, 63, Барінова, 70.

«Минай»: Калинич, СІРМАЙ, Кликова, Гаїбова, Гулей (Тереняк, 46), Барінова (Чонка, 76), Комар, Мухлиніна (Шалімова, 46), Ільницька, Якимчук, Бабенко (Костевка, 76).

«Полісся»: Мельничук, Жукова, Яремчук, Кирик, С.Азізова (Парфенюк, 84), Корнійчук, Семенова (Поліщук, 76), Інюшкіна (Ільчук, 46), КІСЕЛЬОВА, Ягущин (Васьківська, 84), Канакі (Д.Азізова, 70).

Попередження: Кирик, 3, Костевка, 63, Ягущин, 74, Яремчук, 78.

Суддя: Сопович (Івано-Франківськ).

Фото FC Minaj

ЗакарпатПост