Підприємців Ужгорода відзначили нагородами до Дня підприємця

Напередодні в Україні відзначали День підприємця. Із цієї нагоди представників бізнесу, які здійснюють діяльність в Ужгороді, привітав міський голова Богдан Андріїв, подякував за те, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну допомагали переселенцям, харчували їх, волонтерили, підтримували наших захисників.

І продовжують працювати на користь громади та країни, адже забезпечують робочі місця, сплачують податки, підтримуючи таким чином економіку, допомагаючи нашим Збройним Силам.

Заступник міського голови Іван Завидняк також висловив вдячність усім підприємцям за сплачені податки до бюджету громади, за робочі місця, за підтримку економіки міста, внесок у наближення перемоги.

Відзнаками Ужгородської міської ради за вагомий особистий внесок у вирішення соціально-економічних питань міста, сприяння розвитку підприємництва нагородили 24 суб’єктів господарювання міста, серед них троє – представники релокованих підприємств. Відзначили, зокрема, ті підприємства та підприємців, які не лише створюють робочі місця і сплачують податки, а й активно допомагають громаді у цей скрутний час.

На початок 2023 року на території Ужгорода було зареєстровано 18 732 суб’єктів господарювання, із них  9694 фізичних осіб-підприємців (на 344 більше, ніж у минулому році) та 9038 юридичних осіб (більше на 332).  Релокувалися та офіційно переєструвалися в Ужгороді 189 підприємств.

ЗакарпатПост