Намагався незаконно переправити до Румунії групу військовозобов’язаних – перед судом постане житель Рахова

За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури завершено слідство та до суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного закарпатця за фактом незаконного переправлення групи осіб через державний кордон (ч. 2 ст. 332 КК України).

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення👍 050 222 50 50, вайбер

Встановлено, що обвинувачений планував допомогти протиправно перетнути кордон чотирьом військовозобов’язаним. Троє з них – мешканці Закарпаття, ще один «ухилянт» – з Черкаської області. Згідно з планами фігуранта, усі вони повинні були через гірську місцевість дістатися Румунії. Для цього чоловік на автомобілі «Volvo» забрав трьох закарпатців у Тячеві та Хусті, а за ще одним «клієнтом» поїхав на територію Івано-Франківської області.

У квітні цього року водія з чотирма пасажирами зупинили на блокпосту в Рахівському районі. Тоді правоохоронці з’ясували, що саме на території Рахівщини вони планували розпочати маршрут по незаконному переправленню за межі України. «Ухилянтів» притягнули до адміністративної відповідальності, а долю 34-річного обвинуваченого у злочині вирішуватиме суд, інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост