Ужгород попрощався з лейтенантом поліції Андрієм Потічним

Світла, добра людина, чесний та вірний друг, колега, справжній офіцер – так про загиблого захисника відгукуються ті, хто його знав…

Андрій Юрійович Потічний народився в Ужгороді 28 березня 1997 року. Навчався в місцевій школі №15, далі вступив до Ужгородського національного університету, який закінчив у 2018 році.

Був інспектором взводу №3 роти №1 полку управління поліції особливого призначення № 2 (штурмовий полк «Цунамі») в «Об’єднаній штурмовій бригаді Національної поліції України «Лють».

Захисник, виконуючи бойове розпорядження у напрямку населеного пункту Кліщіївки Бахмутського району Донецької області, загинув від ворожого обстрілу російських окупантів 18 вересня 2023 року.

Із Героєм прощалися на набережній Незалежності. Віддати шану воїну прийшли рідні, друзі та колеги з Національної поліції, міський голова Богдан Андріїв, начальник Ужгородського районного управління поліції Олег Янчинський, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, військові, побратими, містяни.

Після заупокійної літургії жалобна хода пройшла до Пагорба Слави, де Андрія Потічного поховали з усіма військовими почестями. У Героя залишилися батьки та брат, інформує Ужгородська міська рада.

Назавжди в строю. Вічна пам’ять та слава захиснику!

ЗакарпатПост