На розгляд сесії Закарпатської облради винесли і питання про дострокове припинення повноважень голови ради

26 вересня у переддень 11-ї сесії обласної ради, відбулося засідання президії, під головуванням спікера облради Володимира Чубірка, за участі керівників й представників фракцій, очільників комісій та керівництва ЗОВА – Віктора Микити, Мирослава Білецького та Василя Іванча.  

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Серед майже півсотні питань порядку денного, зміни до бюджету, блок майнових питань, природоохоронні тощо. Вирішили розглядати на сесії питання щодо приведення існуючого поділу лісів у  відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок у Берегівському, Довжанському, Велико-Бичківському та Ужгородському лісництвах державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Окремий великий блок питань, що виносяться на сесію, стосується приведення у відповідність статутів комунальних закладів облради фізкультурно-спортивного спрямування. У тому числі і через обрання керівників цих закладів на конкурсній основі.

Частина питань стосується майна облради, яке передається між закладами облради, списується або пропонується включити до такого, що підлягає приватизації, інформує Закарпатська обласна рада.

Депутати також мають намір розглянути ряд звернень до вищих органів влади та розглянути питання про дострокове припинення повноважень голови обласної ради.

ЗакарпатПост