Як Кларіка з Ужгорода і Мірко з Мукачева познайомилися. Історія одного кохання

Захоплива історія знайомства і пристрасті Кларіки із Ужгорода і Мірка із Мукачева

Кларіка була молодою і красивою дівчиною з Ужгорода. Вона працювала в туристичній агенції і часто їздила в Мукачево на екскурсії. Одного разу, під час однієї з таких екскурсій, вона зустріла Мірка, пише газета «ПОРАДИ».

передплатіть газету «ПОРАДИ» на своїй пошті – індекси 91145, 91146 – замовляйте рекламу в газеті: 050 222 50 50

Перше знайомство

Мірко був молодим і привабливим хлопцем із Мукачева. Він працював гідом на екскурсійних автобусах. Кларіка відразу ж відчула до нього симпатію. Він був таким ввічливим і цікавим.

Під час екскурсії вони багато розмовляли і дізналися один про одного багато нового. Кларіка дізналася, що Мірко любить історію і подорожі. А Мірко дізнався, що Кларіка любить музику і танці.

Особливий зв’язок

Вони провели весь день разом і до кінця екскурсії відчули, що між ними виник якийсь особливий зв’язок.

Кларіка і Мірко почали зустрічатися. Вони проводили разом весь свій вільний час. Вони гуляли по Ужгороду і Мукачеві, ходили в кіно і театри, відвідували концерти. Влаштовували собі романтичні сніданки в кафешках, які переходили в обід.

Їхня пристрасть і захоплення один одним були взаємними. Закохана пара була нерозлучна.

Зробив пропозицію в замку

Одного разу, під час романтичної прогулянки по Ужгородському замку, Мірко зробив Кларіці пропозицію. Дівчина, звичайно ж, одразу погодилася.

Згодом, вони одружилися і жили довго-довго і щасливо. Народили двох діточок, хлопчика і дівчинку – нарекли їх Мирослав та Маринка.

Їхня історія знайомства, пристрасті та вірності є захоплюючою і романтичною. Вона показує, що любов може виникнути в будь-який момент і в будь-якому місці. І що щастя усе літає в повітрі.

ЗакарпатПост