На Тячівщині заступив на службу ще один поліцейський офіцер громади

На території Закарпатської області продовжує розвиватися та ефективно функціонувати проєкт, запроваджений Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України, «Поліцейський офіцер громади».

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

10 жовтня у селищі Солотвино Тячівського району заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус представив нового поліцейського офіцера громади Василя Мазара. Це четвертий поліцейський офіцер, який працюватиме в цій громаді. Він разом із колегами обслуговуватиме 9 населених пунктів, де проживає близько 35 тисяч громадян.

Василь Мазар проживає на території громади, а це є основним лозунгом роботи офіцера громади — «Я тут живу, я тут працюю». Правоохоронець має чималий досвід роботи у поліції. Він орієнтується на потреби місцевого населення і, відповідно, зможе підтримувати постійний контакт з мешканцями громади.

Правоохоронець забезпечуватиме порядок на своїй території, зможе вчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, інформує Поліція Закарпатської області.

Службове приміщення нового поліцейського офіцера громади знаходиться за адресою смт. Солотвино, вул. Борканюка, 12 в приміщенні «Центру безпеки громадян».

ЗакарпатПост