У Хусті під час отримання хабаря затримали завідувача кафедри Карпатського інституту підприємництва

Черговий корупційний кейс на Закарпатті.

рекламу, повідомлення, вакансії 👉 замовляйте в газету Закарпатські оголошення: 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

«В Ужгороді під час отримання хабаря співробітники СБУ спільно з Нацполіцією та за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури затримали завідувача кафедри військової підготовки Ужгородського національного університету Василя Олійника, який організував протиправну схему систематичного отримання неправомірної вигоди від слухачів кафедри за відсутність на практичних заняттях з поважних причин.

Водночас у Хусті співробітники СБУ спільно з Нацполіцією та за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури затримали голову вступної комісії, завідувача кафедри соціальної роботи Карпатського інституту підприємництва «Україна» Івана Шинкара, який налагодив системний механізм вимагання та отримання неправомірної вигоди за фіктивне оформлення на навчання осіб призовного віку, що дало підставу на відстрочку від проходження військової служби.

Фігурантів вказаних справ затримано в порядку ст. 208 КПК України. Готуються повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, відповідальність за вчинення яких передбачено ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання запобіжного заходу», – наголосив Віктор Микита.

ЗакарпатПост