Протягом двох років педофіл ґвалтував неповнолітню дівчинку, а над хлопцем здійснював сексуальне насильство

Систематично брав дітей знайомої для сексуальної експлуатації за гроші: слідчі Нацполіції скерували до суду обвинувальний акт проти педофіла з Київщини.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

На момент скоєння злочину дівчинці було 13 років, а хлопчині — 11. Такі «послуги» своїх дітей матір, яка кожного разу добровільно передавала їх збоченцю, оцінювала в 100-200 грн, повідомляє Національна поліція.

Крім того, обвинувачений фіксував акти розбещення, ґвалтування та сексуального насильства стосовно дітей на мобільний телефон, а порноконтент зберігав для задоволення власних сексуальних потреб.

Слідчими Головного слідчого управління спільно з Департаментом міграційної поліції за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора закінчено досудове розслідування за цією справою. Обвинувальний акт стосовно 55-річного мешканця Київської області за обвинуваченням у торгівлі людьми, зґвалтуванні, сексуальному насильстві, розбещенні неповнолітніх, а також виготовленні та зберіганні дитячої порнографії (ч. 2, 3 ст. 149, ч. 3 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 1, 2 ст. 156, ч. 1, 4 ст. 301-1 КК України) скеровано до суду.

Обвинувальний акт проти матері за розбещення своїх малолітніх дітей та торгівлю ними для створення порноконтенту, скеровано до суду в травні поточного року.

За такі дії обвинуваченій загрожує покарання до 15 років, а обвинуваченому — до довічного позбавлення волі.

Важливо! Поліцейським стало відомо про ці злочини із заяви небайдужої громадянки, яка відвідувала баню в одній компанії разом з фігурантом. Той приводив на зустрічі, де всі присутні були оголені, неповнолітніх дітей, що і здалося заявниці не тільки неприйнятним, але й підозрілим.

Якщо ви стали свідком підозрілої поведінки сусідів, знайомих, їхніх дітей та інших оточуючих, що дають підстави вважати, що до дітей застосовується насильство, — будь ласка, не будьте байдужими. Звертайтеся:

Гаряча лінія Національної поліції України 0 800 50 02 02

Урядова гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насиллю за ознакою статі та насиллю стосовно дітей  15-47

Національна гаряча лінія для дітей та молоді La Strada  0 800 500 225

Офіс Дитячого фонду ООН в Україні +380 44 339 93 75

За матеріалами головного слідчого управління

ЗакарпатПост