Поліція Ужгорода затримала зловмисника, який завдав ножове поранення місцевому жителю

5 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку між чоловіками на одній з вулиць обласного центру. Одного з учасників конфлікту, 24-річного ужгородця, з ножовим пораненням та іншими травмами, госпіталізували до лікарні.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Для з’ясування обставин інциденту на місце події виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Попередньо встановлено, що до нанесення тілесних ушкоджень причетний 40-річний ужгородець. Між чоловіками виник побутовий конфлікт.

З’ясовано, що фігурант влаштував бійку, в ході якої наніс потерпілому в живіт удар кухонним ножем. Останнього із численними травмами, в тому числі із проникаючим ножовим пораненням, госпіталізували до лікарні, повідомляє Поліція Закарпатської області.

Дільничний офіцер поліції встановив місце перебування 40-річного фігуранта. Його оперативно розшукали, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому інкримінують ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України , тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

ЗакарпатПост