На Закарпатті відкрили 44-ту поліцейську станцію та представили нового офіцера громади

На Закарпатті поліція активно впроваджує проєкт міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

передплати газету ПОРАДИ пошті 💛 індекси: 91145, 91146 💙 рекламуйся в газеті 050 888 50 50 ціну знижено!

8 листопада в селі Невицьке Оноківської територіальної громади розпочала роботу нова поліцейська станція. Це вже 44-а станція, яку відкрили на території Закарпатської області.

На відкритті поліцейської станції заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник Роман Ус представив поліцейського офіцера громади  — лейтенанта Олександра Штеля. Він щоденно працюватиме задля безпеки близько 6,5 тисяч жителів громади та обслуговуватиме 5 населених пунктів: Гута, Кам’яниця, Невицьке, Оноківці та Оріховиця.

Голова громади вручила Олександру Штелю ключі від службового автомобіля “Renault duster” задля того, щоб поліцейський офіцер міг оперативно реагувати на події на території громади та якісно надавати поліцейські послуги, повідомляє Поліція Закарпатської області.

“Я взаємодіятиму з місцевим населенням, забезпечуватиму порядок на своїй території обслуговування. Намагатимуся завжди своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігатиму вчиненню правопорушень”, — зазначив Олександр Штель.

Поліцейська станція розташована за адресою с. Невицьке, вул. Садова 128.

ЗакарпатПост