На Рахівщині приступили до несення служби ще два поліцейські офіцери громади

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» активно триває на Закарпатті. Окрім відкриття нових поліцейських станцій, у області активно розширюється і штат особового складу у вже існуючих підрозділах.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Так, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Ус та заступник начальника Рахівського районного відділу поліції з превентивної діяльності Роман Штець представили двох нових поліцейських офіцерів громади у населених пунктах Богдан та Великий Бичків.

Відтепер у Богданській територіальній громаді, загальна кількість населення якої складає понад 12200 осіб, крім уже діючого ПОГа на службу заступив капітан поліції Павло Бахмат, інформує Поліція Закарпатської області

У Великобичківській громаді до колективу поліцейських офіцерів громади долучився Денис Микуляк. Він став третім поліцейським офіцером громади, який допомагатиме майже 30-ти тисячам громадян у вирішенні проблем, які потребують реагування поліції.

Об’єднавши зусилля, поліцейські офіцери громади стануть захисниками для майже 42 тисяч громадян, що проживають у двох територіальних громадах Рахівщини.

ЗакарпатПост