За крадіжку ковбаси ужгородцю дали 5 років позбавлення волі

5 років позбавлення волі призначив Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області чоловіку за неодноразову крадіжку ковбасних виробів з місцевих магазинів.  Підсудний вже притягався до відповідальності перед законом.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомляється у вироку суду за 6 листопада.

Як йдеться в документі,  20 лютого 2023 року, опівдні, скориставшись моментом, коли за чоловіком ніхто не спостерігав, викрав зі стелажу з м`ясними виробами з магазину “Зіна”  дві упаковки ковбаси, загальною вагою 1,36 кг, вартістю  540 гривень  та дві ковбаси іншого виробника, загальною вагою 0.32 кг, вартістю 118 гривень, які заховав під свою куртку та не розрахувавшись на касі за товар, покинув приміщення АВС.

Через три дні чоловік повторно викрав зі стелажу з м`ясними виробами магазину «1 Міnute»  на вулиці Корзо ковбасних виробів на 445 гривень, пише Заголовок.

Пізніше, 15 травня, перебуваючи в приміщенні магазину «Зіна»  на вулиці Грушевського в Ужгороді, заховав ковбаси на суму 482 гривні. Як йдеться у вироку, протиправні дії чоловіка викрили працівники магазину. 

“В судовому засіданні обвинувачений свою вину в скоєних правопорушеннях визнав повністю, щиро розкаявся та підтвердив фактичні обставини крадіжок, викладених в обвинувальному акті”, – йдеться у вироку.

Пом’якшувальними обставинами покарання є щире каяття у вчиненому, його активне сприяння в розкритті кримінального правопорушення. Обтяжуючих покарання обставин суд не встановив. Таким чином суд ухвалив покарання крадію у виді 5 років позбавлення волі.

фото ілюстративне

ЗакарпатПост