На Закарпаття прибули курсанти Національної академії внутрішніх справ для виконання перших службових завдань

Для здобуття професійного досвіду на Закарпаття прибули півсотні курсантів Національної академії внутрішніх справ. З отриманням перших службових завдань майбутніх правоохоронців привітали начальник Тячівського районного відділу поліції та керівництво Мукачівського прикордонного загону.

рекламу, повідомлення, вакансії 👉 замовляйте в газету Закарпатські оголошення: 050 222 50 50, вайбер

Курсанти третього курсу приступлять до виконання своїх службових обов’язків та на практиці випробують професію, з якою планують поєднати своє життя.

Полягатиме робота курсантів у слідкуванні за правопорядком на території прикордонних Рахівського та Тячівського районів. Саме Закарпаття стане для них регіоном, де розпочнеться їх справжня поліцейська діяльність.

А для того, щоб всі дії курсантів відповідали чинному законодавству, сьогодні, 15 листопада, інструктаж для них провели начальник Тячівського районного відділу поліції Михайло Палкуш, заступник начальника Мукачівського прикордонного загону Максим Шевченко та керівник закарпатського відділення навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання НАВС Віктор Мотиль.

Вони розповіли курсантам про завдання, які їм доручать, та нагадали, що саме їм слід врахувати під час несення служби, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост