На Закарпатті поліція розслідує смертельну аварію, у якій загинув велосипедист

На лінію «102» надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Теково Берегівського району. За викликом виїхали слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та працівники відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Провівши першочергові слідчі дії поліцейські встановили, що  аварія сталася близько 7:50. 31-річний мешканець села Сасово на автомобілі «ВАЗ-21099» допустив наїзд на 73-річного жителя селища Королево, який  рухався на велосипеді зустрічною смугою руху і здійснював маневр повороту ліворуч попереду авто.

Від отриманих травм 73-річний велосипедист помер на місці аварії. Водія легковика поліцейські освідували. За кермом чоловік перебував тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі найближчим часом призначать експертні дослідження. Досудове розслідування триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ЗакарпатПост