Між селами Бене та Вилок сталася жахлива смертельна аварія: фото

1 грудня близько обіду до поліції зателефонував закарпатець та повідомив, що став свідком дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на Берегівщині за участі двох авто.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

На місце події одразу виїхали співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Берегівського районного відділу поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини аварії, інформує Поліція Закарпатської області.

Встановлено, що аварія між селами Бене та Вилок Берегівського району сталася близько 13-ї години. 74-річний водій автомобіля «Mercedes» здійснював обгін транспортного засобу «Volvo», виїхав на зустрічну та зіткнувся з «Lexus», який їхав своєю смугою руху.

Внаслідок зіткнення водій останнього – 74-річний мешканець села Вилок – загинув на місці події. Водія «Lexus», 26-річного жителя міста Виноградів, з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні. У обох учасників ДТП медики проведуть забір крові для визначення на вміст в організмі алкоголю чи інших заборонених речовин.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті особи слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі проведуть ряд експертних досліджень для встановлення усіх об’єктивних обставин аварії. Слідство триває.

ЗакарпатПост