Щомісячний дохід наркоторговців із Мукачева сягав 1,5 мільйона гривень

В ході відпрацювання оперативної інформації співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління, у співпраці зі співробітниками СБУ, затримали членів злочиного угруповання, які налагодили на території міста та району мережу збуту наркотиків.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Відомо, що організатором групи є іноземець, який проживав на території України. До справи фігурант залучив ще двох мукачівців, один з яких вже раніше судимий за наркозлочини. Зловмисники розповсюджували особливо небезпечні наркотичні засоби, такі як Альфа-PVP («соль»), екстракт опіуму («ширку») та марихуану. Щомісячний їх дохід складав орієнтовно 1,5 мільйона гривень.

Для припинення їх діяльності та збору доказів правоохоронці провели ряд негласних заходів, зокрема і контрольні закупки, повідомляє Поліція Закарпатської області.

За місцем проживання наркоторговців поліцейські провели обшуки. Серед вилученого – десятки шприців, які використовувалися для фасування, синтетичні наркотики, наркотики рослинного походження, пристрої для їх вживання, готівка, мобільні телефони, електронні ваги та чорнові записи фігурантів.

Всі речові докази дослідили експерти. Наразі оперативники встановлюють канал їх надходження до фігурантів.

Трьом підозрюваним слідчі Мукачівського районного управління поліції, за процесуального керівництва окружної прокуратури, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції цієї статті за торгівлю наркотиками затриманим загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

ЗакарпатПост