Волонтерів Закарпаття відзначили нагородами та подяками

5 грудня відзначаємо Міжнародний день волонтера. Це свято людей, без яких сьогодні неможливо уявити наше суспільство. Вони опікуються вимушеними переселенцями, постраждалими від бойових дій, доставляють необхідні вантажі військовим на передову та в деокуповані громади, часто ризикуючи власним життям.

передплати газету ПОРАДИ пошті 💛 індекси: 91145, 91146 💙 рекламуйся в газеті 050 888 50 50 ціну знижено!

З нагоди професійного свята закарпатських волонтерів відзначило керівництво області. Від імені очільника краю їх привітав Петро Добромільськийзаступник голови Закарпатської ОДА.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять полеглих у боротьбі за незалежність нашої країни. Зокрема, згадали й тих, котрі віддали свої життя, виконуючи волонтерську місію.

«Кожного дня ви надійно тримаєте тил і забезпечуєте найнеобхіднішим наших захисників на передовій. Напевно, нема такої амуніції, машини, техніки чи гуманітарних речей, яких ви не змогли б дістати та передати хлопцям на фронт. Дякую кожному та кожній, хто вкладає душу й серце, час та всі необхідні ресурси для допомоги Збройним силам України, ветеранам та вимушеним переселенцям. Бажаю сил та натхнення в непростій, але такій важливій місії», – наголосив заступник голови Закарпатської ОДА.

За значний особистий внесок у справу розбудови і розвиток Збройних сил України нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ «За сприяння війську» отримав волонтер міста Ужгорода Ігор Верхола.

Подяку Міністерства соціальної політики України оголосили Наталії Кабацій, волонтерці, голові БФ «Комітет медичної допомоги в Закарпатті».

Під час урочистостей волонтерам краю також вручили високі відзнаки обласної військової адміністрації та обласної ради.

ЗакарпатПост