На Закарпатті назвали «Успішних жінок»  2023 року

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти краю спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи. Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – генеральна директорка медичного центру «Закарпатська Ендоклініка», лікар-ендокринолог вищої категорії, кандидат медичних наук ОЛЬГА ОЛЕКСИК.

Генеральна директорка медичного центру «Закарпатська Ендоклініка», лікар-ендокринолог вищої категорії, кандидат медичних наук, обласний позаштатний ендокринолог. Але багато хто знає її як депутатку Закарпатської облради, яка очолює профільну комісію з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення, учасників АТО/ООС, активну діячку і просто чудову людину.

Ольга Олексик сумлінно підходить до виконання своїх обов’язків, тож на її рахунку вдосконалення низки програм, зокрема, щодо надання меддопомоги дітям, які страждають на хворобу Крона, «Цукровий діабет», програми подолання йододефіциту тощо. Контролює питання ефективного функціонування спеціалізованих медзакладів краю, які приймають поранених бійців, опікується обласним госпіталем ветеранів.

Вважає, що на Закарпатті слід серйозно подумати про створення потужного реабілітаційно-санаторного центру для військових. Робота в цьому напрямі вже триває, зокрема, відбулися численні перемовини з європейськими партнерами. 

ЗакарпатПост