На Закарпатті працівник ТЦК під наркотиками напав з ножем на чоловіка, – журналіст розповів подробиці

На Закарпатті стався черговий скандал за участі співробітника ТЦК. Зокрема йдеться про Мукачівський територіальний центр комплектації. Його співробітник у стані наркотичного сп’яніння хотів поранити ножем чоловіка. Втім, останньому вдалося заламати його та дочекати правоохоронців.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газеті Закарпатські оголошення 👍 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у Telegram. За його словами, учасники інциденту раніше працювали разом, пише Інформатор.

“Мені надіслали відеозапис, на якому зафіксована наступна ситуація: на землі лежить чоловік у військовій формі, лицем до землі, а на ньому зверху сидить чоловік. Через деякий час приходять правоохоронці, і відеозапис припиняється”, – зазначив він.

Журналісту написав у Facebook чоловік з ніком Vova Goblak та пояснив, що військовослужбовець перебував під наркотиками та хотів його порізати. Вони раніше були колегами, але нападника звільнили саме за зловживання наркотиками.

Напад стався, коли співробітник ТЦК у нетверезому стані проходив повз минулу роботу. Він вирішив помститися, тому зайшов у приміщення та намагався вдарити Володимира. Втім, йому це не вдалося.

На військового відкрили кримінальне провадження. Також опублікували відеоролик, на якому можна побачити, як Володимир повалив на землю нападника та затримав його. Водночас у самому ТЦК ситуацію поки не прокоментували.

ЗакарпатПост