На Берегівщині та Рахівщині місцевим жителям, викритим на наркоторгівлі, обрали запобіжні заходи

За процесуального керівництва окружних прокуратур днями ще двом особам, яких підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотиків з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України), обрали запобіжні заходи. Правоохоронці затримали чоловіків минулого тижня на території Берегівського та Рахівського районів. За рішенням суду вони перебуватимуть під вартою з можливістю внести майже 215 тис. грн застави.

рекламу, повідомлення, вакансії 👉 замовляйте в газету Закарпатські оголошення: 050 222 50 50, вайбер

Так, 22-річного мешканця Пийтерфолвівської громади викрили під час перевезення близько 1 кг канабісу. Наркотик був розфасований у три вакуумовані пакети для подальшого збуту. Чоловіка з «товаром» на автомобілі «ВАЗ» зупинили прикордонники у смт. Вилок. За процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури триває розслідування злочину.

Місцевого жителя, який займається розповсюдження наркотиків серед населення, виявили і на Рахівщині, в с. Верхнє Водяне. Правоохоронці задокументували, що він неодноразово проводив зустрічі з «клієнтами» у своєму помешканні та збував їм марихуану. Під час чергового такого продажу особу затримали за процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури.

У кримінальних провадженнях досудове розслідування здійснюють територіальні підрозділи ГУ Нацполіції Закарпаття. Якщо вину фігурантів доведуть у суді, їм загрожуватиме ув’язнення на строк до 10 років, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост