15 грудня в Ужгороді – День жалоби: прощання із захисниками Олександром Фозекошом, Юрієм Пугликом та Василем Булецою

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Чин похорону відбудеться на площі Народній біля пам’ятника Тарасу Шевченку о 13:00.

Міський голова Богдан Андріїв, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким воїнів.

Вічна шана і світла пам’ять захисникам!

ЗакарпатПост

One thought on “15 грудня в Ужгороді – День жалоби: прощання із захисниками Олександром Фозекошом, Юрієм Пугликом та Василем Булецою

  • 14.12.2023 at 13:35
    Permalink

    Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Наша країна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з фашистською росією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце обливається кров’ю від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.
    Не стало Юри, мого товариша. Він був кращим серед нас! Дуже скромним, чесним, справедливим, дуже порядним, завжди готовий прийти на допомогу З перших днів повномаштабної війни – Юра був в перших рядах, він пішов добровольцем захищати нашу країну! Вічна пвм’ять Герою! Царство Небесне!

Comments are closed.