Празький стрілець може бути причетний до вбивства чоловіка і дитини

Чеського студента, який 21 грудня в центрі Праги в університеті влаштував стрілянину, перевіряють на причетність до вбивства чоловіка та його двомісячної дитини, які гуляли лісом поблизу столиці тиждень тому.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Як повідомляє Бабель з посиланям на Yle, поліція провела обшуки в помешканні студента в селищі Хостунь. Знайдені докази свідчать про його причетність до цієї справи.

За інформацією Novinky та Іdnes, стрілянину на філософському факультеті Карлового університету влаштував один зі студентів факультету мистецтвознавства, 24-річний Давид Козак. Він прийшов у заклад з гвинтівкою і відкрив вогонь з даху. Перед цим він заблокував кабінет меблями, щоб до нього не дісталися швидко.

Перед атакою він убив свого батька в місті Кладно. Поліція вивчає неперевірену інформацію про можливий звʼязок стрільця з акаунтом у соцмережах, який надихався масовими розстрілами в росії.

За оновленими даними, через атаку Козака на університет загинули 15 людей і 25 отримали поранення.

ЗакарпатПост