Удар по Києву: уже 2 загиблих і 49 поранених

Через нічний та ранковий удар по Києву 2 січня кількість загиблих у Солом’янскьому районі зросла до 2 людей, ще 49 людей постраждали.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Про це повідомляє УП з посиланням на мера Києва Віталія Кличко у Telegram, пресслужби ОГП, ДСНС.

Дослівно: “Кількість постраждалих внаслідок ворожого обстрілу столиці збільшилася. Наразі відомо про 2 загиблих та 43 поранених. У тому числі госпіталізовано 2-річного хлопчика та його батьків, які отримали поранення через потрапляння уламків ракети в квартиру в Соломʼянському районі”.

Кличко уточнив, що кількість постраждалих зросла до 49 людей.

“До 49 збільшилася кількість постраждалих у будинку в Соломʼянському районі. І вже двоє загиблих. Госпіталізували 43 людини. Всі екстрені служби працюють на місці”, – наголосив міський голова Києває

Що було раніше: 2 січня російські загарбники нанесли масований удар по Києву. За даними ОГП, у самому Києві уламки засобів ураження виявлені у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Оболонському, Печерському, Подільському, Соломʼянському, Святошинському та Шевченківському районах столиці.

В результаті атаки пошкоджено житлові багатоповерхівки, складські приміщення, супермаркет, територію ринку, будівлі СТО, приватні домогосподарства та транспортні засоби. Вибито шибки у житлових будинках та будівлях, прилеглих до місць падіння уламків.

ЗакарпатПост