Успішні жінки Закарпаття: Ілдико Молнар

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів цьогорічного рейтингу – Ілдико Молнар, музикознавець, журналіст, перекладач

Музикознавець, журналіст, перекладач, педагог, чиновник – перелік способів реалізації талантів і вмінь Ілдико Молнар може не вміститися в один друкований рядок. І в кожному із цих проявів – успіх, досягнення, принциповість, знання, наполегливість!

Якщо на сторожі древностей рідного краю, то до самозабуття; якщо у журналістському розслідуванні, то – до дрібниць, не помічених іншими; якщо у перекладі, то – до рівня досконалості. У тендітній жінці, яка ні на крок не поступиться в бажанні залишатися зовні досконалою, у тренді, таїться справжня чоловіча хватка і принциповість. Їй не страшно висловити свою думку в очі опонентові, піти наперекір зграї, не погоджуватися із тим, хто згори!

Проте не варто заколисуватися переконанням в тому, що їй властиві лише прямолінійні, суто чоловічі якості. Пані Ілдико цілком вправно володіє усім набором жіночих технологій у досягненні мети. Попри такі очевидні «незручності», Ілдико Молнар – бажана у товаристві будь-якого рівня і штибу: гостра на язик, дотепна, інтелектуальна і просто красуня, вона – справжня окраса компанії, яка має смак! 

ЗакарпатПост