На Закарпатті відбулася презентація «Новорічно-Різдвяної Феєрії 2024» від Маріанни Сухолової і талановитої молоді

«Новорічно-Різдвяна Феєрія 2024» вже доступна до перегляду!

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Це відомий відео проєкт, концерна-шоу програма на Закарпатті, який щороку дарує слухачам та глядачам знані новорічні пісні та різдвяні колядки.

Автор, керівник проєкту – заслужена артистка України, доктор філософії PhD, доцент – Маріанна Сухолова.

За словами Маріанни Сухолової, цей проєкт, вже не перший рік дарує талановитій молоді краю, які навчаються в вокальній майстерні «Music Planet», що базується при Мукачівському державному університеті на кафедрі «Музичного мистецтва» та Ужгородському музичному фаховому коледжі ім.Д.Задора, відділ «Спів» реалізовувати свої здобуті навички під час навчання.

«Насамперед такий онлайн формат концерту дає можливість розвиватись студентам, які прагнуть бути справжніми артистами. Це не легкий шлях і задля успіху замало тільки гарно співати. Вони проходять велику школу набуття навичок, аби презентувати себе глядачу, сформувати свій власний сценічний імідж, образ, вміння показати свій артистизм, спілкування та роботу на камеру. Я, як педагог та дизайнер вокалу чітко розумію з власного творчого досвіду, що формування співацького голосу є одним із основних елементів успішного вокаліста, але поміж цього є ще багато допоміжних факторів. Тільки в поєднанні цих вмінь – можливо досягнути успіху та бути справжнім артистом», – наголошує Маріанна Сухолова.

Кожна людина, починаючи з малечі завжди в очікувані новорічно-різдвяних свят, адже вони асоціюються з добром, світлою магічною казковістю, народними обрядовими традиціями, всім тим що об’єднує людей. За два останні роки українці стали одним цілим, як ніколи перед бідою та злом, яке так хоче панувати на українській землі. 2023рік був для нас  так само важким, але ми всі з вірою та надією увійшли в новий 2024 рік, який має бути для України роком перемоги!

Тож, друзі, просимо підтримати кожного з вас підтримати  нашу талановиту молодь переглядами, вподобайками та підпискою на youtube каналі, адже це наше майбутнє, яке вже сьогодні тримає гідний музичний тил. Всі заходи, що проводяться є благодійними, завдяки ним вдалось задонатити не один десяток тисяч в підтримку Збройним Силам України.

З Різдвом Христовим та Новим Роком»! Слава Україні!

ЗакарпатПост