Патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який вчинив ДТП

Вчора ввечері, під час несення служби, ужгородські патрульні отримали повідомлення про ДТП в Ужгороді без потерпілих на вулиці Карпатської України (колишня Гагаріна).

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що водій автівки Кіа не впорався із керуванням та спричинив ДТП, пошкодивши авто Skoda.

Під час перевірки документів, охоронці порядку виявили, що чоловік має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння, однак керманич відмовився.

Охоронці порядку склали на водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) та ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Загальна сума штрафу становить 58 650 гривень.

Патрульна поліція Закарпатської області вкотре нагадує водіям – не сідайте за кермо у нетверезому стані, адже наслідки можуть бути фатальними!

ЗакарпатПост