Усик – Ф’юрі: хто стане фаворитом бою за звання абсолютного чемпіона світу

Українець і британець проведуть поєдинок за всі пояси надважкого дивізіону.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Восени минулого року стало відомо, що чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик і володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі підписали контракт на бій за звання “абсолюта” в надважкій вазі.

Довгоочікуваний об’єднавчий поєдинок відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), пише ТСН.

Бій між українцем і британцем планували провести 23 грудня 2023 року, але його перенесли через травму, яку “Циганський король” отримав у поєдинку проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну 28 жовтня у Саудівській Аравії. Британець побував у нокдауні, але роздільним рішенням суддів переміг камеруно-французького бійця ММА, для якого це був дебют у боксі.

Переможець бою Усик – Ф’юрі назавжди впише своє ім’я до історії боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

Останнім “абсолютом” у хевівейті був легендарний британець Леннокс Льюїс, який 1999 року в об’єднавчому поєдинку переміг американця Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком і Ф’юрі стане першим в історії “абсолютом” у хевівейті з чотирма головними титулами.

Букмекери вже приймають ставки на поєдинок між українцем і британцем за абсолютне чемпіонство. Вони вважають фаворитом майбутнього поєдинку “Циганського короля”. На перемогу Ф’юрі можна поставити з коефіцієнтом 1,56. Виграш Усика – 2,50.

На думку букмекерів, найбільш імовірним результатом бою є перемога британця за очками – 2,00. Успіх Ф’юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика суддівським рішенням – 3,80. Достроковий тріумф українського боксера – 7,50.

ЗакарпатПост