На Закарпатті викрили підприємця на продажі контрафактних сигарет

Оперативники Управління стратегічних розслідувань спільно зі співробітниками Відділення поліції № 1 Берегівського РУП, а також працівниками Управління патрульної поліції та прикордонниками Мукачівського загону зафіксували факт нелегального обігу підакцизних товарів в регіоні.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

В ході проведення спільних заходів з протидії вказаній категорії правопорушень правоохоронці виявили у підприємця із Виноградова ящики з тютюновими виробами без марок акцизного збору.

Загалом поліцейські виявили кілька тисяч одиниць нелегального товару, інформує Поліція Закарпатської області.

Для подальшого документування на місце події було викликано співробітників територіального управління БЕБ. Останні вилучили продукцію та відкрили за даним фактом кримінальне провадження: правова кваліфікація події ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Наразі встановлюються інші особи, ймовірно причетні до правопорушення.

ЗакарпатПост