Успішні жінки Закарпаття: Інгрід Туріс

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 купуйте в кіосках або замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Інгрід Туріс, керівник ГО «Центр європейської культури та мови», кандидат філологічних наук

Яскрава представниця нової освітянської генерації Закарпаття, кандидат філологічних наук, доцент, громадська активістка, але перш за все – успішна підприємниця та організаторка. Інгрід Туріс відома багатьом як фундатор-керівник Мукачівської мовної школи «Інгрід Туріс Студія Лінгвістики», при якій активно працює громадська організація, створена для збереження європейських традицій та звичаїв.

Багато працює, і не тільки над розвитком власної справи, яка стала сенсом її життя, але й над собою. З цією метою навчається сама, удосконалюється, розвивається.

Не байдужа Інгрід Туріс і до життя громади: вона активно захищає інтереси більшості мукачівців, впевнено стає на позиції справедливості. «Бачу в майбутньому необхідність об’єднання людей за інтересами, тих, які шукають розуміння змісту життя, бажають спробувати мислити інакше, на благо людства в цілому», – нещодавно заявила мукачівка, тож очевидно, що ми ще неодноразово почуємо про неї.

ЗакарпатПост