У Підвиноградові бунт ромів: суддя випустив вбивць на виборах барона

На Закарпатті бунтують роми. Людей обурило те, що вбивць на виборах барона випустили з-під варти.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у Telegram, пише ТСН.

Журналіст зазначив, що вбивць 25 січня випустив з-під варти суддя Виноградівського районного суду Василь Трагнюк.

“Бунт відбувається в ці хвилини у селі Підвиноградов, Берегівського району, люди вимагають повернути двох підозрюваних у злочині до вʼязниці”, – написав він.

Глагола нагадав, що 27 листопада у селі Підвиноградів Берегівського району Закарпатської області сталася масова бійка, під час якої 34-річний місцевий житель вбив 40-річного. Тоді бійка сталася у зв’язку з виборами нового “барона”.

Близько 15-ої години в понеділок 27 листопада до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів. Прибувши на виклик, правоохоронці припинили порушення громадського порядку та не допустили розвитку конфлікту. Вони встановили, що внаслідок події було смертельно травмовано одного з учасників.

Тоді поліція повідомила, що підозрюваного затримали в порядку статті 208 КПК України й помістили до ізолятора тимчасового тримання.

фотоколаж Інформатор

Деталі згодом…

ЗакарпатПост