Успішні жінки Закарпаття: Світлана Фесенко

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Світлана ФЕСЕНКО, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України, директор школи №3 м. Ужгорода

Очолювати заклад, якому, окрім іншого, присвячена поштова марка, – справа відповідальна. Якщо ж додати, що заклад цей – освітній, а «очолення» триває не перший рік, то таку діяльність сміливо можна віднести до розряду героїчної.

Переконані, сама Світлана Сапаргалієвна свою працю героїчною не вважає. Хоча саме на її директорство припали основні законодавчі освітні новації, пов’язані з організацією, методологією процесу; випробування пандемічними викликами, врешті – воєнний час… Ужгородська школа №3 завжди перебувала у центрі уваги громадськості, чим завдячує кільком причинам: розміщена вона в історичній будівлі зі славною історією; тривалий час функціонувала як російськомовна; і, за «славною» вітчизняною традицією, ніхто не відміняв прискіпливість до закладу, який у громаді має стійку славу найкращого… Резюмуємо очевидне: з усіма викликами директор, чи-то пак – директриса школи порається із завзятістю і гідністю, вартими подиву і шани!

ЗакарпатПост