З нагоди ювілею у Мукачеві відбувся творчий вечір композитора і співака Ігоря Білика

Яскрава концертна програма, яка вдало поєднала лірично-ніжні, мелодійно-журливі та запальні пісні, зібрала на свято талановитих виконавців та колективи з Києва, Львова, Луцька, Нетішина, Ужгорода та Мукачева.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Тож присутні мали чудову нагоду почути пісні Ігоря Білика як у виконанні самого винуватця свята, так і у виконанні професійних артистів, інформує Мукачівська міська рада.

Ректорка Академії культури і мистецтв, заслужена працівниця культури України, докторка педагогічних наук Наталія Шетеля та директор департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА, заслужений артист України Євген Тищук привітали ювіляра особисто, а також передали вітання від голови облради Романа Сарая і голови ОДА-начальника ОВА Віктора Микити та вручили грамоти повідомляє Департамент культури Закарпатської ОДА.

Привітав іменинника і Заслужений академічний Закарпатський народний хор, учасники якого виконали низку композицій на музику Ігоря Білика.

ЗакарпатПост