Успішні жінки Закарпаття: Наталія Шетеля

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 купуйте в кіосках або замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, суспільному житті, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів рейтингу – Наталія Шетеля, ректорка Академії культури і мистецтв, професор, доктор педагогічних наук, заслужений працівник культури України, депутатка обласної ради

Завдяки зусиллям Наталії Шетелі, Закарпаття має свою Академію культури та мистецтв. Заклад виріс із невеликого училища і став справжньою кузнею творчих кадрів не лише для регіону. Потужний мистецький заклад окрім навчання фахівців, ще й проводить велику науково-дослідницьку творчу роботу.

Ректорка вишу зуміла створити таку атмосферу, що студенти отримують не лише глибокі знання з музики, театру, класики загалом та народного мистецтва, а також і якнайширший простір, свободу для творчості, креативу, пошуків особистісного розвитку. А за ці майже два роки війни, викладачі та студенти Академії активно волонтерять та допомагають Силам оборони.

Пані Наталія – ще й депутат обласної ради, голова комісії, тож дбає не лише про кадрове наповнення галузі культури, а й про розвиток, забезпечення її інфраструктури. Працює нарівні з чоловіками, встигає все і всюди, вражає активністю, обізнаністю, жіночою мудрістю та глибоким інтелектом. 

Багаторічна діяльність Наталії Ігорівни доводить: неможливого немає – Наталія Шетеля будує сміливі плани і методично втілює їх у реальність. Завдяки наполегливості ректорки, у ці важкі роки війни, весь педагогічний колектив та студентство стали сталевими гвинтиками одного великого правильно налагодженого творчого механізму.

ЗакарпатПост