Умєров підтвердив відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Міністр оборони Умєров пояснив, що «війна змінюється та вимагає змін».

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

«Бойові дії 2022, 2023 та 2024 — це три різні реальності. 2024 принесе нові зміни, до яких мусимо бути готові. Потрібні нові підходи, нові стратегії», — зазначив міністр.

Він додав, що Залужному випало одне з найскладніших завдань — керувати ЗСУ під час повномасштабного вторгнення, коли Україна відбила навалу агресора та щодня захищає свою незалежність.

Умєров подякував Залужному за досягнення та перемоги, повідомляє nv.ua

Раніше 8 лютого Валерій Залужний повідомив про свою зустріч з президентом Володимиром Зеленським та написав, що «всі мають змінитися й адаптуватися до нових реалій зокрема».

Прокоментував відставку Залужного журналіст Юрій Бутусов. «За даними джерел, Зеленський запропонував Залужному посади або особистого помічника, або заступника секретаря РНБО, або посла у Великій Британіі. Але Залужний залишати армію добровільно та переводитись на якусь цивільну посаду під час війни відмовився. Після оголошення рішення Зеленским Залужний розіслав повідомлення багатьом своїм друзям, що його «відправляють на дембель», – повідомив Юрій Бутусов.

ЗакарпатПост