Олександр Сирський повідомив про виведення українських підрозділів з Авдіївки

«Авдіївку ми все одно повернемо», – заявив Головнокомандувач ЗС України.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляє УП з посиланням на Головнокомандувача ЗС України у Facebook та командувача оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександра Тарнавського.

«Виходячи з оперативної обстановки, яка склалася довкола Авдіївки, з метою уникнення оточення та збереження життя і здоров’я військовослужбовців, прийняв рішення про виведення наших підрозділів з міста й переходу до оборони на більш вигідних рубежах», – повідомив Сирський.

За словами Тарнавського, українські військові «відповідно до отриманого розпорядження, вийшли з Авдіївки на заздалегідь підготовлені позиції».

Тарнавський повідомив, що станом на 21:00 16 лютого в Авдіївці тривають важкі бої, на коксохімічному заводі палає пожежа через удари росіян. Раніше Тарнавський повідомив, що станом на першу годину дня (16 лютого – ред.) в Авдіївці, що на Донеччині, ворог не заблокував жоден український підрозділ. Триває операція з оборони міста.

ЗакарпатПост