Сьогодні на Ужгородщині поховають захисника Василя Чубірка

Під час захисту України загинув мешканець Оноківської громади Василь Чубірка.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Орієнтовно о 12:00, 26 лютого,  кортеж з тілом загиблого рухатиметься автоколоною від магазину «Кефір» в с. Оноківці до будинку по вул. Кільцева, 4, в с.Суха Гута де проживав Герой.

«Захисник України народився 13 травня 1977 року, навчався в Кам’яницькій школі, проживав в селі Гута. Виконував миротворчу місію в Югославії, працював водієм в приватних структурах. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі пішов без роздумів захищати рідну землю від ворога. Загинув  наш Герой 17.02.2024 року у селі Рівнопіль Донецької області.

Оноківська територіальна громада висловлює щирі співчуття дружині Тетяні, синам Михайлу та Віталію, родичам, близьким та друзям з приводу  загибелі нашого земляка – Чубірка Василя Васильовича. Нехай добрий, світлий спомин про Героя- захисника України назавжди залишиться  у наших серцях», – йдеться у дописі Оноківської громади.

О 13:00 у Римо-католицькому храмі імені Діви Марії в селі Гута по вулиці Центральна відбудеться чин відспівування загиблого, а о 14:15 кортеж почне рух до кладовища, де і відбудеться поховання.

ЗакарпатПост