Повірили у себе так, як в нас вірить Желько Любеновіч, – захисник «Минаю» Тарас Дмитрук

Захисник «Минаю» Тарас Дмитрук, який провів свій 30-й матч в УПЛ, поспілкувався з клубною пресслужбою напередодні старту 19-го туру чемпіонату України.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 222 50 50, вайбер

Про матч проти «Дніпра-1»:

«Отримали багато позитивних емоцій та віру у власні сили. Десь повірили у себе так, як в нас вірить Желько Любеновіч та весь тренерський штаб. Перша частина сезону пройшла не так як ми хотіли – не здобули жодної перемоги та у минулому турі в Дніпрі дійсно були близькі до цього, як на мене. На жаль, набрати три очки не вдалось, проте, я вважаю, що нічия з «Дніпром-1» – гарний й десь закономірний результат. Думаю, від туру до туру будемо додавати. Ті амбіції, які ми маємо, бажання залишитись у Прем’єр-лізі, ми можемо реалізувати».

– Що Желько Любеновіч сказав команді після гри?

– Сказав, що у першу чергу ми собі довели, що здатні грати з будь-яким суперником. Адже на момент старту 18-го туру «Дніпро-1» ділив перше місце турнірної таблиці з «Кривбасом». В кожній грі маємо здобувати тільки перемоги, оскільки нічиї не особливо допоможуть нам виправити ситуацію. Тренер додав нам позитивних емоцій, тож готуємось далі – здобувати перемоги.

– Що можеш сказати про майбутнього суперника – «Металіст 1925»?

– Змінилась команда, прийшов новий головний тренер – Віктор Скрипник. Він точно буде будувати свою філософію гри, проте навряд це вдасться зробити дуже швидко. На все потрібен час. Має бути цікава гра – зустріч нових головних тренерів. Нові ідеї, а далі все покаже гра.

– Минулої неділі «Минай» грав оновленим складом. Є вже порозуміння чи ще відчувається, що команда «нова»?

– За рахунок того, що на зборах ми провели достатню кількість ігор та з перших спарингів награвали нову тактику, то взаємодіє вже є. У складі дійсно з’явилась велика кількість нових гравців, але з кожним матчем все буде тільки покращуватись. Ми прийняли тактику Желько Любеновіча, розуміємо філософію і у нас непогано виходить. У попередньому матчі створили багато нагод, щоб забити. Тож для нас це приємний момент.

ЗакарпатПост