Гороскоп на 3 березня: для яких знаків день сприятливий?

Нинішній день із повним правом можна назвати «днем знань», оскільки вони в цей час мають першорядне значення.

🗨 купуйте в кіосках або замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Це час, коли можна вчитися і вчити – як у першому, так і в другому випадку вони засвоюватимуться миттєво і залишатимуться в пам’яті назавжди. Вдасться знайти відповідь на будь-яке запитання, чи зірки підкажуть до яких саме джерел – бібліотек та архівів чи власного мозку – потрібно звернутися, щоб її отримати. Вихідний день для всього перерахованого підходить ідеально, тому потрібно провести його з користю, радить ТСН.

Овен

Побутові питання, які ви довго відкладали на потім, наполегливо вимагають вирішення, тому бажано зайнятися ними саме зараз – у вихідний день особливо важливо упорядкувати свій будинок.

Телець

Сьогодні увага та пам’ять дозволять вам засвоїти великий масив нової інформації – такий час особливо сприятливий для школярів, студентів чи тих, кому треба здати атестацію на роботі.

Близнята

Над розумовою роботою, якій завадять труднощі з концентрацією, краще віддати перевагу фізичній – лад можна навести не тільки в домі, а й на заміській ділянці, де після зими накопичилося багато роботи.

Рак

Притаманна вам скромність часто заважає досягти важливих цілей – як професійних, так і особистих: саме в останніх сьогодні необхідно виявити наполегливість, щоб не здати наявні позиції.

Лев

Не варто відмовляти у допомозі людині, яка цього дня попросить вас про допомогу: вам така послуга, найімовірніше, нічого не коштуватиме, а її вона може врятувати – буквально.

Діва

Важливі факти, які стануть вам відомими сьогодні, стануть серйозною підмогою у професійному сенсі: вже завтра вони допоможуть вам обійти конкурентів, які давно мітять на ваше місце.

Терези

Будьте обережні, спілкуючись з людиною, яку знаєте мало: інформація, яку вона піднесе вам як правдиву, потребуватиме ретельної перевірки – особливо якщо вона торкнеться когось із близьких.

Скорпіон

Представникам вашого знака невластива жадібність, але сьогодні з вами може статися напад скнарості – не давайте йому вплинути на вашу поведінку: будьте щедрими до людей і вони – згодом – віддячать вам.

Стрілець

Не використовуйте чужу відвертість з корисливою метою: людина, яка в хвилину слабкості поділиться з вами своїми душевними переживаннями, не повинна про це пошкодувати – це буде неблагородно з вашого боку.

Козоріг

Займаючись фізичною працею — як вдома, так і на дачі,  — побережіть спину: «зірвавши» її, ви на деякий час вийдете з ладу, втративши можливість робити те, що любите найбільше — працювати.

Водолій

Не найкращий час для ухвалення важливих рішень, якої б сфери вашого життя вони не стосувалися: емоції, які вируватимуть у душі, співслужать вам недобру службу – дочекайтеся холоднокровного стану.

Риби

Якщо ви давно подумували про те, щоб передати свої знання – та вміння – іншим, кращого часу і не придумати: чому б не завести блог, у якому можна буде розповісти про цінний професійний досвід.

ЗакарпатПост