Ерік тен Хаг – усе. Розгром у Манчестерському дербі став останньою краплею

“Манчестер Юнайтед”, 20-разові чемпіони Англії, зараз відстають від “Астон Вілли”, яка посіла четверте місце, на 11 очок, і їм залишилося зіграти 11 ігор, і це, безумовно, означає кінець для тренера. Чи потрапить команда в Лігу чемпіонів? Любителі спортивних прогнозів можуть самі відповісти на це питання, уклавши парі. Тим більше, що сьогодні для бетторів доступний від БК фавбет бонус.  

“Манчестер” знову синій, і, незважаючи на всі розмови сера Джима Реткліффа про те, що “Манчестер Юнайтед” виб’є “Манчестер Сіті” з їхніх висот протягом наступних трьох років, будуть потрібні особливі зусилля, щоб змістити команду Пепа Гвардіоли.

Хоча “Сіті” довелося відпрацювати в обороні, щоб уперше в історії Прем’єр-ліги обіграти “Юнайтед” у неділю, вони були домінантною силою на стадіоні “Етіхад” і повністю заслужили на три очки, які утримують їх у межах одного бала від лідера “Ліверпуля”. 

Якщо не брати до уваги приголомшливого першого голу Маркуса Решфорда, “Юнайтед” після цього майже не завдавав ударів, і хоча вони наполегливо захищалися протягом тривалого часу, зрештою “червоні дияволи” поступилися 1:3.  

Успіх – це те, що для “Юнайтед” все ще дуже далеко, в той час як навіть кваліфікація Ліги чемпіонів на наступний сезон тепер виглядає в кращому випадку фантастикою. Поразки поки що залишають команду Еріка тен Хага за бортом наступної Ліги чемпіонів. І немає жодних сумнівів у тому, що сам нідерландський тренер залишить клуб цього літа.