«Шахтар» за шість хвилин розібрався з «Минаєм»

 «Гірники» не зіткнулися з труднощами у поєдинку проти головного аутсайдера чемпіонату.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

«Шахтар» здобув перемогу над «Минаєм» у матчі 21-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ). Зустріч на «Арені Львів» завершилася з рахунком 2:0, повідомляє ТСН.

Обидва голи донеччани забили упродовж шести хвилин у середині першого тайму. На 24-й хвилині рахунок відкрив Георгій Судаков, реалізувавши пенальті.

На 30-й хвилині підопічні Маріно Пушича подвоїли свою перевагу. Данило Сікан завдав точного удару низом з-за меж штрафного після передачі бразильця Кевіна.

Після цієї перемоги «Шахтар» (43 очки) вибився в одноосібні лідери УПЛ. Донецький клуб тепер на три бали випереджає «Кривбас», хоча зіграв на один матч менше. «Минай» (10 пунктів) замикає турнірну таблицю.

У наступному турі чемпіонату України «гірники» 30 березня зіграють проти «Оболоні», а закарпатці днем пізніше зустрінуться з «Олександрією».

Футболісти «Шахтаря» продовжують базуватися у Львові. Короткий проміжок між іграми заповнили 2 тренування, де працювали здебільшого над тактикою. Додамо, що зустріч на «Арені Львів», як і 2 попередні домашні матчі донеччан, пройшла за присутності обмеженої кількості вболівальників (до 500 глядачів).

«Минай» також вдало розпочав другий етап сезону, зігравши внічию з «Дніпром-1» (1:1) та перемігши на своєму полі «Металіст 1925» (2:0). Це дозволило команді трохи покращити свої шанси в боротьбі за виживання, хоча закарпатці поки й залишаються на останній позиції в таблиці Прем’єр-ліги, маючи 10 очок після 18 матчів (різниця м’ячів: 9–27). У попередньому турі команда Желько Любеновича зазнала поразки у виїзній грі із «Зорею» (0:2).

У 21-му турі юнацької першості України «Шахтар» U19 приймав «Минай» U19. «Шахтар» U19 – «Минай» U19 – 3:2 (3:1)

Фото: ФК Шахтар

ЗакарпатПост