Била жінок в Ужгороді, тепер плюється і кидається з кулаками в Мукачеві

Патрульні розшукали жінку, яка нанесла тілесні ушкодження перехожій в Мукачеві.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Подія трапилась цього тижня. На службовий планшет патрульних надійшов виклик про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Ринковій, в Мукачеві. Заявниця розповіла, що йшовши вулицею, раптово до неї підійшла жінка та вдарила її в обличчя.

Отримавши опис кривдниці, уже за 15 хвилин її розшукали. Причину своїх дій пояснити вона не змогла. Громадянку запросили до міськвідділку, де в подальшому встановлять усі обставини справи, адже в діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Тим часом, користувачі соцмереж не добирають слів, і згадують, як ця жінка вже кидалася з кулаками на прохожих, та плювалася в мешканців Ужгорода:

Марія Корсак

Так це ж та Марія що в Ужгороді 2 роки жила. До речі, тут на неї поліція управи не знайшла.

Олександра Андрійканич

Але вона чудово розуміє що їй за свої дії нічого не буде. Подивіться сюжет з нею.

Аліна Гришко

Ця жінка є психічно хворою, її потрібно ізолювати від суспільства. Не можна просто це ігнорити!!!!!Вона вже неодноразово била мирних жителів що Ужгорода, що Мукачева. Вчора побила мою сестру – отримала струс мозгу. Це вже не перший випадок нанесення людям тілесних ушкоджень. Кожного разу поліція її забирає та не приймає ніяких рішень і відпускають. Вчора так само побила сестру, сьогодні бачила як відпускали на «вчорашньому» місці злочину. Як це зрозуміти? На які підставі її повертають, привозять в центр міста????? Щоб вона далі била людей????Чому? Ви чекаєте поки вона когось вб’є??? Що ви будете тоді робити?????? Чула випадки в Ужгороді погрожування ножем. Робіть щоб з цим тому що ігнорування цьої проблеми може привезти до дуже поганих наслідків….

Olga Ivanivna

Мда, напевно чекають щоб вона когось таки прибила, чи що. Людину явно потрібно лікувати. Звісно, що вона не хоче і тікає, але на основі її вчинків – хіба не можна примусово?

Valeriya Valeriyivna Savynets

У Виноградові також багато чого на витворяла.

Ірина Туз

Це дійсно психічно хвора жінка, вона і в Ужгороді минулий рік нападала в центрі на людей.

ЗакарпатПост