Хлопець зробив спробу самогубства під час перебування у Хустському ТЦК, – проводиться перевірка

У Хустському РТЦК та СП проводять службову перевірку через повідомлення про ймовірну спробу самогубства.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Закарпатського територіального центру комплектування.

За інформацією відомства, 13 березня військовозобов’язаного затримали прикордонники при спробі незаконного перетину кордону. Надалі представники ДПСУ доставили його до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних.

“Під час перебування на території РТЦК та СП, громадянин зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП. Чоловік сидів на підлозі зі слідами крові та порізами на руках. Військовослужбовці ТЦК та СП надали невідкладну домедичну допомогу та викликали поліцію та карету “швидкої допомоги”, яка доставила чоловіка до Хустської міської лікарні”, – розповіли у пресслужбі.

Лікарі зафіксували спробу суїциду. Наразі за даним фактом проводиться службова перевірка, додали у відомстві.

Оновлено: Пізніше дівчина військовозобов’язаного заявила, що її хлопця викрали та побили у Хустському районному територіальному центрі комплектування. А після цього – довели до спроби самогубства. Вона звернулась до правоохоронців. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства.

Фото: su_hanna_/Instagram

ЗакарпатПост