Школи Мукачівської громади працюють у звичному режимі

Як повідомив начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Михайло Лабош, маємо розуміти, йде війна, ця війна – гібридна, а значить, не завершиться навіть тоді, коли припиняться постріли та бомбардування.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Для нашого, відносно безпечного регіону, новою зброєю стали ворожі ІПСО. Днями, одна група у соцмережах мала на меті посіяти страх та зірвати навчання у школах міста, завтра можуть бути створені ще декілька, що матимуть іншу маніпулятивну мету. Не виключено.

В умовах інформаційної війни педагогам важливо розвивати в учнів критичне мислення та разом вчитися перевіряти інформацію, розпізнавати фейки, маніпуляції, аналізувати різні точки зору.

У новій реальності кожен із нас має знати як протистояти ворогу, зберігати єдність та робити все для перемоги.

Тож протидіємо таким чином:

Школи працюватимуть у звичному режимі. Не сприяємо поширенню страху та паніки.

Вчителі повинні продовжувати виконувати  свою роботу – вчити наших дітей та зміцнювати довіру батьків. Ми здатні подбати про безпеку наших дітей і, як ніколи, впевнені у власних силах.

Адміністрація вживає додаткових заходів безпеки! Одночасно впевнені у оперативності та фаховості роботи компетентних органів, інформує Управління освіти, культури, молоді та спорту м. Мукачево.

ЗакарпатПост