Іноземцеві, який намагався вивезти ужгородку у сексуальне рабство до країн Азії, обрали запобіжний захід

Вчора в Ужгородському міськрайонну суді за участі прокурора Ужгородської окружної прокуратури громадянину, підозрюваному у торгівлі людьми (ч. 2 ст. 149 КК України), було обрано запобіжний захід.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Чоловіка взято під варту з можливістю внести заставу – 1 млн 211 тис. грн.

Нагадаємо, на початку тижня іноземця затримали на пункті пропуску «Косино» при спробі вивезти молоду дівчину з Ужгорода за кордон для надання сексуальних послуг.

Раніше правоохоронці встановили, що іноземець проживав на Закарпатті і вербував місцевих мешканок, схиляючи поїхати до країн Азії. Він використовував їх скрутне матеріальне становище та обіцяв безпечну та високооплачувану роботу у Королівстві Камбоджа. Підозрюваний гарантував їм оплачуваний переліт, гідні умови проживання і «порядних клієнтів». Натомість дівчата мали надати йому свої фото, особисті дані та копії документів.

Розслідування злочину триває. Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді ув‘язнення строком від 5 до 12 років із можливою конфіскацією майна, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост