Готував до збуту більше двох сотень доз наркотиків: мукачівцю обрали запобіжний захід

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у незаконному зберіганні з метою збуту канабісу та метамфетаміну (ч. 2 ст. 307 КК України).

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Правоохоронці встановили, що 19-річний мешканець Мукачева може бути причетним до торгівлі забороненими речовинами в регіоні. У його помешканні знайшли та вилучили розфасовану партію наркотиків і психотропів – усього 250 зіп-пакетиків, готових до збуту. Висновки експертів підтвердили, що це – метамфетамін і канабіс.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Водночас окружна прокуратура наполягала на взятті чоловіка під варту, тож вирішується питання щодо оскарження рішення слідчого судді.

Подальше досудове розслідування здійснює Мукачівське районне управління поліції, інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост